Af uddannelse er jeg teknisk designer/konstruktør indenfor den driftstekniske byggelinje, hvilket jeg har arbejdet med en stor del af mit voksenliv. 
Min skolebasic er en realeksamen og nogle år efter endt skole en ma/fy på kursus.  

 Jeg har haft uddannelsesforløb indenfor kunstmaling.  En mere uddybende forklaring kan ses i menuen under 'Malerskoler'.

Min første sang på rim skrev jeg, da jeg var 12 år og mit første kærlighedsdigt, da jeg var 16 år. Med
pauser har jeg skrevet lige siden, sådan mest i det små.
Jeg har gået på Saxo digitale forfatterskole i flere år. Den blev videreført af ildsjæle, som oprettede 'Den nye Skriveskole' på FB.
I flere somre gik jeg på Ærø - (et år), Vrå - (fem år) og Grundtvigs højskole (et år). Alle gangene var jeg tilmeldt forfatterholdet og fik inspiration og undervisning i skrivekunsten og dens forskellige genre.

Inden havde jeg skrevet digte og noveller, havde  skrevet og illustreret børnebøger, der bl.a. blev brugt til oplæsning i skoler. Et juleeventyr (Nisse og Kogle) skrev jeg til Helsingør Dagblad, hvor jeg i december 2002  arbejdede som vikar med opsøgende journalistik.
Somme tider har jeg skrevet lejlighedssange.

Mine nedfældede kreative tanker og idéer på papir og lærred skal betragtes som hobbies. Derfor er produktionen heller ikke kæmpe stor. Eksempelvis vandt jeg på et kursus første præmie med et julebillede, der skulle bruges til program, billetter og plakat til et biografstykke om julen. Billedet er i menuen 'Børnebøger' og under "Nisse og Kogle". 
I november 2011 var jeg med i en novellekonkurrence. Det var med "Jægeren", hvor novellen blev udvalgt som én af de bedste ud af 98 noveller.

For mig er det at skrive eller male ren fornøjelse. Jeg har fået udgivet lidt i aviser og har solgt en del af mine malerier samt nogle bøger. Men jeg har aldrig for alvor forsøgt eller haft ambitioner om at leve af hverken skriverier eller malerier.


Billedet viser forsiden af børnebogen: "Hannas verden - Ve' du hva'?"