Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af annette carlsen, d. 28-02-2011
Hej Anne- jeg skriver til dig , fordi jeg kan se du har udstillet med Anne Marie Fuglede - vi har gået på Skolen for Brugskunst sammen og det er 30 år siden vi blev færdige.Vi laver et gensynsparty -har du hendes adresse eller vil du være sød og give hende mit tlf.nr:51 20 53 14 På forhånd tak . vh Annette Carlsen


E-mail:
Hjemmeside: www.annettecarlsen.dk
Skrevet af Dorrit, d. 07-06-2010
Hej Anne.


E-mail:
Skrevet af Mads Christoffersen, d. 14-02-2010
Hej
Kom lige en tur forbi din meget flotte hjemmeside, fandt dit link via Jørn´s hjemmeside. Spændende at læse om jeres ider og arbejde.
Mvh. Mads


E-mail:
Hjemmeside: http://www.toften-gelsted.dk/
Skrevet af Peter, d. 22-01-2010
Fed side jeg lige stødte på her !! rigtig mange gode fine, og sjove ting her :-) Keep on the good work.


Hjemmeside: http://bimeon.dk
Skrevet af Beck, d. 13-12-2009
Hej
Flotte malerier du har lavet flot hjemmeside mange tak for kiget god jul


Hjemmeside: www.aarhus-fest-dinner.dk
Skrevet af finn solgård, d. 12-07-2009
Hej Anne
Tillykke med en flot hjemmeside. Jeg blev meget glad for at se dine malerier og modeltegninger. De er utrolig flotte, farverige og malet/tegnet med sikker hånd.
Vi har mødt hinanden på forfatterskolen. Og har begge oplevet Greve Strand 1947-50 og måske Karlslunde Strand og Trylleskoven.
Mange hilsener
Finn


E-mail:
Skrevet af carlo milo, d. 22-06-2009
hej lilleager, har lige skrevet en hilsen, men jeg ser den ikke? Så du får en til, fra Carlo Milo fra F skolen, hygge at se dig på perfektion; flotte billeder du laver; nå blot en hilsen for denne gang.
de bedste hilsner
Carlo Milo


E-mail:
Skrevet af Jørn E. Kelter, d. 13-06-2009
Kære Anne!
Vi går i forfatterskole sammen. Jeg er netop faldet over din kommentar til en af de andres opgave. Jeg ville skrive en kommentar til dit seneste indlæg - opg. 9. Men det kræver vist, at jeg læser de forudgående indlæg, så det kommer til at vente lidt.
Til gengæld læste jeg din profil, som jeg synes er særdeles interessant.
Jeg kan godt lide dine naturalistiske naturbilleder. Flere af dem giver mig associationer til motiver fra Island, som jeg så på en udstilling i Kunstforeningen på Gl. Strand i København sidste sommer. Jeg ville ønske, at jeg kunne få den samme frihed ind i mine billeder. Jeg arbejder med det. Jeg skriver også digte på digte.dk, hvor mit pseudonym er j.eduard. Har læst et par af dine digte her på din hjemmeside og kan også godt lide dem. Jeg holder af, at der er en vis jordforbindelse, hvis du forstår hvad jeg mener. I forfatterskolen hedder jeg Jørn E.
Det skulle glæde mig at høre fra dig på den ene eller anden måde.
Kærlig hilsen, Jørn


E-mail:
Hjemmeside: www.j-rn.dk
Skrevet af Lisbeth Mortensen, d. 19-03-2009
Hej Anne. Dejligt at se din nye hjemmeside. Varieret og kreativ. Tak for at du er min ven. Knus fra Lisbeth


E-mail:
Hjemmeside: www.lisbethmortensen.dk
Skrevet af lise, d. 17-03-2009
hej Anne. Tillykkemed din nye hjemmeside, den er flot, men det var den gamle nu også. du skriver nogle meget fine digte, tak for det. vi ses K.H. Lise


E-mail:
Skrevet af Ninna, d. 22-06-2008
Hej Anne ,var lige et smut forbi din hjemmeside og se om der var NYT ;-) og det var der jo,en hel masse og er bla. totalt vild med dit nye Værk. " Dans " . Knus Ninna


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Normadinden_AIA-ART
Skrevet af Lillesøs, d. 08-01-2008
Hej Søs
Har lige set de dejlige billeder af familien. Har tyvstjålet det fra Karins dåb- det er jo sådan jeg tror jeg ser ud indtil jeg kigger i spejlet :-)


E-mail:
Skrevet af Lisbeth, d. 10-11-2007
Hej Anne. Nyder at følge med når du lægger nye ting ud på hjemmesiden. Som nu dine digte, som jeg nyder at læse - lidt af gangen. Ellers kommer de ikke til sin ret. Fortsæt med det gode arbejde. Jeg vender snart tilbage og titter.
Knus fra Lisbeth


E-mail:
Hjemmeside: www.lisbethmortensen.dk
Skrevet af Ninna(Normadinden), d. 22-10-2007
Hej igen igen og tak for din hilsen i min GB Lyriken..det helt ok ;-) ,denne side her med Normadinden,har jeg lavet for at samle alle mine sider,steder jeg bevæger mig på nettet,så dem som har int. i at følge med kan nøjes med en side og klikke ud og rundt derfra,knus til dig,Ninna


Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Normadinden
Skrevet af Ninna I.Christensen, d. 20-10-2007
Kære Anne..
Hej også fra mig Grin ;-) Nå men jeg har lige lavet en hjemmeside mere og søger at samle nogle som går og digter heroppe i Norsjælland,så smut forbi og se om det kunne være noget for dig at være med og inviter gerne alle dem du kender som går og digter ;-) Jeg kender ikke så mange ,men vil gerne have noget i gang om at komme ud og digte.. Med venlige varme tanker Ninna


Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Lyriken